Popolini voorgevormde borstkompressen, 3 paar

€ 13,50

Artikelnummer
07063800
Voorraad
Aantal

De laag die je tegen de huid draagt is een zgn. stay dry laag waardoor de melk snel in de katoenen binnenlaag trekt en de huid droog blijft. Door de waterproof buitenlaag wordt het vocht niet zichtbaar. Deze zoogkompressen zijn erg geschikt als je een sterke toeschietreflex hebt, of voor 's nachts.

Een verpakking bevat 3 paar kompressen.

Merk Popolini
Materiaal Binnenlaag: 50% polyester, 40% polypropyleen, 10% elasthaan. Absorberende tussenlaag: 100% eco-katoen. Waterproof buitenlaag: 100% polyester met polyurethaan coating.
Soort artikel borstkompressen
Inhoud 3 paar kompressen
Reviews
Miranda 14-11-2018
 5/5

Ik ben ontzettend tevreden over deze borstpads. Ze houden de beha goed droog en zitten ook heel goed. Je merkt er niks van en ze nemen alles goed op. Ik heb ze nu al een paar maanden en ook na vele wasbeurten blijven ze er goed uitzien en goed werken. Zeker samen met de wasbare luiers scheelt het een hoop ritjes naar de drogist!

Ellen 09-07-2018
 4/5

Deze compressen blijven goed droog, zelfs bij mijn stevige toeschietreflex. Het patroontje van de bovenlaag blijft soms wel in mijn huid staan.

Leonie 21-06-2018
 5/5

Ik heb eerst de 'gewone' borstkompressen van Popolini geprobeerd, maar hierbij miste ik een drooghoudend laagje, omdat ik een vrij sterke toeschietreflex heb. Deze borstkompressen houden mijn kleding wél droog. Ik kan ze daarom van harte aanbevelen!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!