PopoWrap

Artikelnummer
07010000
1  Kies je gewenste maat:
2  Kies je kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


Door het klittenband is dit broekje uitstekend op maat te maken voor je kind. Dankzij de hoge anti-lekrandjes bij de beentjes is dit broekje erg geschikt voor vouwluiers (prefolds), maar je kunt het ook gebruiken in combinatie met andere luiers, zoals de Bamboozle Stretch.

De Popowrap is verkrijgbaar in de volgende maten:

XSmall: 2,5 - 4 kg
Small:  3 - 6 kg
Medium: 5 - 10 kg
Large:  9 - 15 kg
XLarge: > 14 kg

N.B. De genoemde kilogrammen zijn bij benadering.

Merk Popolini
Materiaal 100% polyester met PUL binnenzijde
Soort artikel Overbroekje
Maat Maat S: 3 - 6 kg ; Maat M: 5 - 10 kg ; Maat L: 9 - 15 kg ; Maat XL: boven 14 kg
Geproduceerd in Hongarije
Reviews
Gwen 01-05-2020
 5/5

Fijne overbroekjes, en geen doorlekken. Ik zou aanraden niet de lichte kleuren te doen (Jungle), die is bij ons wat geel verkleurd.

Wij gebruiken gewoon de maten zoals aangeraden door KaatjeKatoen en dat is prima.

Marleen 26-01-2020
 5/5

We gebruiken zowel de overbroekjes Vento (met drukknoopjes) als Wrap (met klittenband) van Popolini bij wasbare luiers van Popolini (twosize). Beiden hebben leuke prints en blijven mooi ook na vaak wassen. Onze ervaring is dat de Vento het beste zit aan het begin van elke maat (bijv. maat small bij 3-4kg) en de Wrap aan het eind van elke maat (bijv. maat small bij 5-6kg). Aandachtspunt is dat de maten van de overbroekjes van Popolini niet gelijk lopen met de maten van de luiers. Ons zoontje draagt inmiddels overbroekjes maat large, de maten small en medium kunnen prima nog een ronde mee.

Lotte 03-07-2019
 5/5

We hebben voor de eerste periode na de geboorte gekozen voor prefolds en overbroekjes van popowrap en mother-ease rikki (om te zien wat het beste bevalt). De overbroekjes van popowrap sluiten goed aan en de prefold (maat s) past er precies in (wel goed checken aan de achterkant). Doordat je het klittenband aan de voorkant op elkaar kan doen past het broekje ook goed bij de allerkleinsten. De broekjes van mother-ease rikki krijgen we niet zo mooi dicht.

Janneke 20-02-2019
 4/5

We gebruiken dit overbroekje nu voor onze zoon van 3 maanden (6,5 kg) en dat gaat prima. Omdat je de overbroekjes niet op maat kunt maken zijn ze ook niet zo dik. We gebruiken ze in combinatie met de bamboozles. Enige minpuntje dat ik op dit moment kan bedenken is dat de kleurtjes niet zo fel zijn als op sommige foto's.

Leonie 18-06-2018
 3/5

Ondanks het extra lekgootje heeft mijn kindje toch nog regelmatig last van lekkage bij de Popowrap. Verder wel een prettig broekje om aan te trekken.

Judith 01-05-2018
 5/5

Prettig overbroekje, doet goed zijn werk. Fijn dat het op maat gekocht kan worden, omdat de mollige beentjes van mijn dochtertjes niet meer in one-size luiers passen. Ik gebruik ze meestal met pre-folds, dat gaat prima.

Jamie 12-01-2018
 5/5

Fijne overbroekjes. Gewoon makkelijk aan te trekken zonder sjorren. Bij andere merken overbroekjes moet je soms veel moeite doen om de prefold goed eronder te krijgen, maar bij de Popowrap gaat dat heel makkelijk. Ik gebruik ze in combinatie met de Popolini OneSize Organic en met strikluiers.

Bernadette 02-01-2018
 5/5

Handig en leuk overbroekje, ideaal bij prefolds maar past ook goed om de bamboozle. Erg prettig ivm de dubbele lekgootjes en het klittenband sluitsysteem.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!