Romperverlengers, 3 stuks

€ 8,50

Artikelnummer
84010100
Voorraad
Aantal

Erg handige verlengstukjes voor een romper, toepasbaar op de meeste rompermerken.

We hebben ontdekt dat ze niet passen op de volgende rompers:
- Hema overslagrompers
- Hema Jip en Janneke
- Hema ecokatoenen romper
- Petit Bateau
- Zeeman Bio katoen
- Maxomorra

3 verlengers per pakje, ze zijn gemaakt van 100% katoen, in de UK.

Materiaal Katoen
Reviews
Fiona 21-05-2019
 5/5

Ideaal i.c.m. wasbare luiers. Ik gebruik voornamelijk de wolzijde rompers van het merk Joha. Daar passen deze op. Op die van Engel helaas niet. Mochten jullie ook verlengers met kleinere maat drukknoopjes gaan verkopen, dan hoor ik dat graag.

Antwoord Kaatje Katoen: we zijn op zoek naar nog een andere leverancier en zullen je op de hoogte houden!

Jennifer 18-03-2019
 3/5

Voor de rompers waar ze op passen is dit een fijn product, zo gaan ze met gemak over de wasbare luiers zonder druklekkages. Helaas zijn er wel een boel merken waar ze niet op passen, dat viel me een beetje tegen. We hebben dus naast de romperverlengers, ook een boel nieuwe rompers moeten kopen.

Lena 28-04-2018
 1/5

Ook ik heb helaas de ervaring gemaakt dat de verlengers op bijna geen van onze rompers passen, dus naast de rompermerken die omschreven staan in de beschrijving ook niet op rompers van Living crafts, Cosilana, Alana, Iobio, Engel, H&M en ga maar zo door. Van ca 20 rompers passen ze op 4. Het lijkt me veel logischer als het set uit 3 verlengers met 3 verschillende drukknopen zou bestaan; dat zou er waarschijnlijk voor elk rompertjes wat tussen zitten, want zo veel varaliaties in drukknopen is er ook niet..

Reactie Kaatje Katoen: Dankjewel voor je feedback, jammer dat deze romperverlengers bij jou maar op 4 rompers pasten. Onze ervaring is dat er binnen de genoemde merken ook verschillende drukknopen worden gebruikt en de variatie dus enorm is. We zien wel een nieuwe trend: steeds meer stretch in rompers en ken je die van de Hema al, met dubbele rij drukknopen?

Saar 25-04-2018
 1/5

Leek me erg handig voor wanneer zoonlief een iets dikker luierkontje zou krijgen door de wasbare luiers. Helaas passen de verlengers op niet een romper, terwijl we wel 10 verschillende merken in de kast hebben liggen. Jammer, helaas een miskoop...

Antwoord Kaatje Katoen: Jammer dat ze niet passen. Als ze ongebruikt en ongewassen zijn, kun je ze terugsturen en krijg je het bedrag terug. We gaan even contact met je opnemen.

M. Kevenaar 24-03-2018
 5/5

Ze werken prima, maar passen ook niet op rompers van Maxomorra!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!