Ruilen of retourneren

Retourtermijn

Onze retourtermijn is lang: binnen 3 maanden na aankoop kun je ongewassen en ongebruikte artikelen ruilen of retourneren. Dat vinden wij niet meer dan logisch, omdat je bijvoorbeeld luiers voor je kindje dat nog geboren moet worden, een aantal weken voor je bevalling in huis wilt hebben.

Hoe werkt het?
Wil je een artikel ruilen of retourneren? Stuur dan een mail naar [email protected] om dit aan te kondigen. Print daarna dit retourformulier. Het ingevulde formulier stuur je samen met de originele aankoopbon op naar het adres dat vermeld staat op het formulier.

Terugbetaling
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het aankoopbedrag inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaardlevering) binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wanneer je meerdere producten hebt besteld, maar slechts een gedeelte terugstuurt, zijn we niet verplicht om de leveringskosten terug te betalen. In dat geval ontvang je alleen het aankoopbedrag van de betreffende producten terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd (bijvoorbeeld ruilen of een tegoedbon). Wij brengen geen kosten in rekening voor de terugbetaling. De kosten voor het retour zenden komen wel voor jouw eigen rekening.

Gouden tip!

Als je wasbare luiers koopt, moet je de luiers wassen vóór het eerste gebruik, anders absorberen ze niet voldoende, net zoals nieuwe handdoeken. Was dan eerst een klein aantal luiers zodat je kunt experimenteren met de luiers. Bevallen ze goed, dan was je de rest ook. Heb je vragen tijdens het gebruik? Bel of mail dan je consulente voor advies. Heb je 2 soorten luiers aangeschaft en weet je welke je het beste bevallen? Dan kun je de resterende luiers - die zijn immers ongewassen en ongebruikt - opsturen en ruilen. Gebruik wel het retourformulier!