Wasbare luiers vergelijken

Ben je nieuwsgierig naar het gebruik van wasbare luiers en wil je de verschillende soorten met elkaar vergelijken? Bij Kaatje Katoen hebben we een ruim assortiment met verschillende wasbare luiers die allemaal voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij willen namelijk het beste voor jou, je baby én de planeet.
Kaatje-Katoen-2020—icoon-minder-afval

Duurzaam

Het scheelt 52 vuilniszakken afval per jaar. Oftewel 260 kg afval.

Kaatje-Katoen-2020—icoon-besparen

Goedkoper

Wasbare luiers zijn gemiddeld € 500,- goedkoper dan wegwerpluiers.

Kaatje-Katoen-2020—icoon-beter-voor-de-huid

Beter voor je kind

Geen irritatie van de huid door het gebruik van natuurlijke materialen.

Easy fit

Onze wasbare luiers vergelijken met de hulp van een consulent

Bij Kaatje Katoen staan er verschillende consulenten voor je klaar om te helpen bij je keuze. Al onze wasbare luiers zijn namelijk van uitstekende kwaliteit, maar door ze te vergelijken weet je beter welke écht bij jullie passen. Zo absorbeert de Bamboozle Stretch tot wel 60% sneller dan katoen én is deze ook nog eens bijzonder dun. Het is niet voor niets dat dit al jarenlange de populairste wasbare luier is in ons assortiment. Wij verkopen ook een compleet pakket voor deze uitwasbare luier. Maar ook het handige systeem van PeeNut is voor veel ouders een uitkomst dankzij het overbroekje met de absorberende inleggers. Een van de wasbare luiers die veel ouders ook nog overwegen na het vergelijken, is de bumGenius Elemental. Deze luiers zijn gemaakt van Oekotex®100 katoen, zodat je kind zeker weten geen vervelende huidreactie krijgt op een vervelende stof. Meer informatie hierover vind je ook bij onze meestgestelde vragen.

Vraag advies aan bij een van de consulenten

Kom je er zelf niet aan uit na het vergelijken van de wasbare luiers? Neem dan zeker contact met ons op, onze deskundige consulenten helpen je met veel plezier verder! Samen werken we aan een schone planeet voor jou én je kind!