TotsBots Bamboozle Stretch

Artikelnummer
12070000
1  Kies de gewenste maat:
2  Kies de gewenste kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Maat 3, die ook als nachtluier voor oudere kinderen wordt gebruikt, is alleen in ecru verkrijgbaar.

De Bamboozle Stretch is verkrijgbaar in de volgende maten:

maat 1:  2,7 - 8 kg     € 18,50   
maat 2:  4 - 16 kg      € 19,50
maat 3:  >16 kg         € 22,50

N.B. De kilogrammen zijn bij benadering!

Merk TotsBots
Materiaal 80% bamboeviscose, 20% polyester, absorberende binnenlaag van 100% polyester
Soort artikel luier
Keurmerk OEKO-TEX® Standard 100
Maat Maat 1: 2,7 - 8 kg ~ maat 2: 4 - 16 kg ~ maat 3: > 16 kg
Bijpassend overbroekje PeeNut Wrap, PopoWrap, Flip, PopoVento
Bijpassende artikelen
Reviews
JC 03-04-2018
 5/5

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een uitgebreide studie gedaan naar welk wasbaar luiersysteem ik wilde gaan gebruiken en heb ik gekozen voor deze Totsbots Bamboozle stretch. Op aanraden van KaatjeKatoen heb ik er 24 aangeschaft in de 'meegroeimaat' 2. Echter was ik bang dat ze voor de eerste maanden nogal groot zouden zijn dus kocht ik ook prefold hydrofieldoeken die ik dan als inleggen in het overbroekje zou stoppen. Na de kraamweek (toen de rust enigszins was wedergekeerd) ben ik daar langzaam mee begonnen, maar al snel toch deze voorgevormde luiers uit de kast gehaald want die passen (door ze met de drukknoopjes te verkleinen) prima bij een baby van 3400 gram en zijn vele malen lekbestendiger dan zowel pampers van plastic als de prefolds. De oplossing voor 'borstvoedingluiers' :) Als overbroekje gebruik ik tot nu toe de Totsbots Wraps maat 0 (uit de sale) en ben er heel blij mee.

Kim Tilstra 20-03-2018
 5/5

Zeer tevreden over de bamboozles. Ik heb een pakket gekocht en kan hier prima mee uit. Er waren een paar bamboozles van mindere kwaliteit en die zijn zonder problemen omgeruild voor andere exemplaren. Top service!

Sietske 10-11-2016
 5/5

Wij zijn aan het einde gekomen van een 5.5 jaar durend wasbare luier periode. Al die tijd bamboozles gebruikt. Zeer tevreden over! Snel zindelijke dochter, geen uitpuilende kliko's, niet meer zeulen met pakken luiers, geen huidirritatie, niet meer doorlekken. Echt heel fijn! En de luiers zijn nog steeds in goede staat. Bedankt!

Suzanne Rebergen 21-09-2016
 5/5

Wij gebruiken nu een half jaar totsbots bamboozle met het stretchy wrap overbroekje en sinds kort ook de peenut wrap. De bamboozle is een top luier, hoewel hij wel wat langzaam droogt. Wij drogen hem voor in de droger op koude stand om hem soepel te houden. Door het buiten drogen wordt hij wat crunchy namelijk.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!