TotsBots Easyfit Star effen

Artikelnummer
12390001
1  Kies de gewenste kleur:
Aantal


Goed absorberende luier omdat de binnenlaag is gemaakt van soepele bamboe, dezelfde stof die voor de populaire Bamboozle Stretch wordt gebruikt.

Het is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je voor de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je hem op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt.

De Easyfit Star is de ideale luier voor mensen die graag wasbaar willen gebruiken maar ook op zoek zijn naar het gemak van wegwerp. Veel makkelijker dan dit wordt het niet! Het model is daarom favoriet bij kinderdagverblijven en grootouders omdat het net zo makkelijk werkt als wegwerp. De Easyfit gaat van de stapel om de billen en van de billen in de machine.?

Voor extra absorptie bevallen bamboe inleggers erg goed: deze zijn ook dubbelgevouwen in de Easyfit te gebruiken op de plek waar je de absorptie het meeste nodig hebt, zonder dat het een te groot pakket wordt.

Hij past goed van 4 tot 16 kilo.

   

Merk TotsBots
Materiaal Bamboeviscose met waterdichte kunstvezel buitenlaag
Soort artikel luier
Keurmerk OEKO-TEX® Standard 100
Bijpassende artikelen
Reviews
Karine 14-10-2017
 3/5

Helaas een jaar fijn gebruikt en nu zijn ze lek, wel volgens wasvoorschrift steeds gewassen. Had voor deze prijs toch verwacht dat het minstens 2 jaar en zoals veel in reviews staat 2 kinderen mee zou gaan...

Kaatje Katoen:
Jammer dat het nu niet meer gaat met de luiers, we nemen even contact met je op. We garanderen trouwens nooit dat luiers 2 kinderen meegaan, het is van zoveel factoren afhankelijk, denk aan slijtage door gebruik van een droger, de wastemperatuur, het aantal luiers dat iemand in gebruik heeft enz.

Daniëlle 03-09-2017
 5/5

Zeer tevreden over totsbots, fijne materialen gebruikt. Dit model is snel en makkelijk in gebruik, lekt helaas wel sneller door.. sluit minder goed af bij de benen. Ik gebruik ze in combinatie met twee delig systeem. Deze liggen zo voor het grijpen, moet dan alleen iets eerder verschonen en niet handig met spuitluiers

Wat vind jij van dit product?


Momentje!