TotsBots luieremmer wit 16 liter

€ 21,95

Artikelnummer
12130100
Voorraad
Aantal


Witte luieremmer met een inhoud van 16 liter. Er passen ongeveer 20 luiers in. Het deksel heeft 4 extra klepjes zodat nieuwsgierige broertjes of zusjes het deksel niet snel kunnen openen!

De draagbeugel ligt goed in de hand, hij is breder dan bij een gewone emmer.

Merk TotsBots
Soort artikel Accessoires
Reviews
Jennifer 18-03-2019
 5/5

Prima luieremmer! Ik vind vooral het formaat erg handig; als hij vol is dan is het ook qua hoeveelheid luiers tijd om te gaan wassen. Hij sluit ook nog eens prima af, waardoor de geurtjes binnenboord blijven. In combinatie met de wasnetten is het helemaal makkelijk. Aanrader!

Anouk 06-08-2018
 5/5

Fijne luieremmer, sluit goed af, erg handig icm de wasnetten.
Goede kwaliteit, recent een nieuwe gekocht maar kan hem niet onderscheiden van die ik al 2 jaar intensief gebruik.

Lieke 12-10-2017
 5/5

Erg tevreden over! Hiervoor had ik een luieremmer van 10 liter, maar deze was toch echt te klein. Na anderhalve dag kon daarvan de deksel al niet meer dicht, niet erg fijn wat betreft geurtjes. Deze luieremmer is een stuk groter, zodat er genoeg luiers in passen voor ongeveer twee tot maximaal drie dagen. Ook fijn dat 'ie dicht geklikt kan worden, sluit goed af tegen geurtjes. Wij hebben de emmer al een paar keer meegenomen met weekendjes weg, heel goed te doen zo! Dan is het niet erg als de emmer omvalt in de auto bijvoorbeeld. De wasnetten van Totsbots passen er uiteraard perfect in.

Wat vind jij van dit product?Deze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Momentje!
teeeeeeest