TotsBots luieremmer wit 16 liter

€ 21,95

Artikelnummer
12130100
Voorraad
Aantal


Witte luieremmer met een inhoud van 16 liter. Er passen ongeveer 20 luiers in. Het deksel heeft 4 extra klepjes zodat nieuwsgierige broertjes of zusjes het deksel niet snel kunnen openen!

De draagbeugel ligt goed in de hand, hij is breder dan bij een gewone emmer.

Merk TotsBots
Soort artikel Accessoires
Bijpassende artikelen
Reviews
Chloe 24-09-2020
 5/5

Super fijne luieremmer. Makkelijk in gebruik, goed formaat, en goed schoon te maken. Helemaal top in combi met de wasnetjes van Kaatje Katoen!

Marleen 02-07-2020
 5/5

Super emmer, lekker groot en je ruikt niets. Fijn hengsel ook.
Helemaal blij mee!

Samantha 02-04-2020
 5/5

Fijn formaat, er passen genoeg luiers in tot de volgende wasronde. De emmer is ook handig mee te nemen; ik zet 'em altijd naast mij neer als ik ga verschonen, maar berg hem daarna uit zicht weer op. Ook voor vakantie is 'ie handig. Hij sluit goed af, waardoor het niet erg is als hij omvalt en de geurtjes blijven goed binnen. Nu een tweede aangeschaft, zodat we op elke verdieping zo'n handige luieremmer hebben. Ik verwacht dat we 'em na de luierperiode ook nog voor van alles en nog wat gaan gebruiken. ;)

Marleen 25-01-2020
 5/5

Fijne luieremmer! Groot genoeg, goed afsluitbaar en makkelijk mee te nemen.

Jennifer 18-03-2019
 5/5

Prima luieremmer! Ik vind vooral het formaat erg handig; als hij vol is dan is het ook qua hoeveelheid luiers tijd om te gaan wassen. Hij sluit ook nog eens prima af, waardoor de geurtjes binnenboord blijven. In combinatie met de wasnetten is het helemaal makkelijk. Aanrader!

Anouk 06-08-2018
 5/5

Fijne luieremmer, sluit goed af, erg handig icm de wasnetten.
Goede kwaliteit, recent een nieuwe gekocht maar kan hem niet onderscheiden van die ik al 2 jaar intensief gebruik.

Lieke 12-10-2017
 5/5

Erg tevreden over! Hiervoor had ik een luieremmer van 10 liter, maar deze was toch echt te klein. Na anderhalve dag kon daarvan de deksel al niet meer dicht, niet erg fijn wat betreft geurtjes. Deze luieremmer is een stuk groter, zodat er genoeg luiers in passen voor ongeveer twee tot maximaal drie dagen. Ook fijn dat 'ie dicht geklikt kan worden, sluit goed af tegen geurtjes. Wij hebben de emmer al een paar keer meegenomen met weekendjes weg, heel goed te doen zo! Dan is het niet erg als de emmer omvalt in de auto bijvoorbeeld. De wasnetten van Totsbots passen er uiteraard perfect in.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!