TotsBots PeeNut Pads

Artikelnummer
12360000
1  Kies je kleur:
Aantal

Deze set bestaat uit 2 pads. Je begint met de kleinste, daarna de grote en tot slot gebruik je ze samen. Je klikt ze heel eenvoudig in een PeeNut Wrap. Bij het verschonen verwissel je alleen de pads, het broekje kun je nogmaals gebruiken. De Pads zijn gemaakt van 2 lagen bamboe met een microvezel tussenlaag.

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met een microvezel tussenlaag
Soort artikel Luiers
Keurmerk OEKO-TEX® Standard 100
Maat 3,5 - 15 kg
Geproduceerd in Schotland
Bijpassend overbroekje PeeNut Wrap
Bijpassende artikelen
Reviews
Marlies 12-10-2020
 5/5

Goede inleggers. Wij gebruiken ze full time overdag voor onze baby van bijna 5 maanden, wel altijd de twee inleggers samen en meestal icm totsbots overbroekjes waar je ze in kan klikken. Ze is nog bijna nooit doorgelekt, alleen als we het overbroekje niet helemaal goed om doen. We verschonen na elke voeding, dat is meestal elke 3 uur. Wat langer erin (4, zelden 5 uur) is tot nu toe ook nooit een probleem. Droogtijd is ook lekker snel. Goed systeem voor overdag! En slank aan de billen, baby past gewoon de normale maten broekjes en maillots.

Marleen 02-07-2020
 5/5

Ideaal voor pasgeboren baby's. Wij zijn met 5 weken gestart en ik vond de bamboozles best een groot pakket voor zo'n kleintje. De pads zijn een stuk slanker. Wel wordt het overbroekje een stuk sneller vies dan bij de bamboozles.
Fijn is ook dat je zelf de hoeveelheid absorptie die je kindje nodig heeft aan kan passen.

Samantha 02-04-2020
 5/5

Ik gebruik de PeeNut Pads nu al een maand voor ons zoontje van inmiddels 8 weken. Een enkele pad red het goed wanneer we rondom elke voeding verschonen, maar is dan wel echt goed doorweekt. De kleinste pad past perfect in het Milovia overbroekje small op de kleinste maat! Een enkele pad valt ook nog mooi dun voor een pasgeborene, waardoor het niet zo'n heel pakket aan dat kleine kontje is.

Eline 15-05-2018
 5/5

Het voordeel van de PeenutPads is dat ze vrij snel drogen. Ander pluspunt: het is niet zo'n enorm pakket. Bovendien kan je ook (bij korte verschoontijd) aan een van de pads voldoende hebben. Dan heb je dus het dubbele aantal luiers. Wel kunnen de pads soms wat verschuiven waardoor het er wat naast kan gaan.

Lena 28-04-2018
 5/5

De pads waren voor ons een prima uitkomst voor de eerste maanden, want voor een pasgeboren baby vind ik de bamboozles echt veel te groot! Wij zijn begonnen met een kleine pas, vanaf 2 maanden de grote pad en vanf 3 maanden gebruiken wij groot+klein samen. Ik vrees wel dat we binnenkort over moeten stappen naar de bamboozles, want er begint nu (met 4 maanden / 7kg) soms wat plas langs te lekken (maar onze dochter wordt ook maar 4 keer per dag verschoond, dus het gaat om best grote volumes).. Kortom, heel fijn product mar waarschijnlijk niet iets voor een hele luier periode!

Antwoord Kaatje Katoen: 4 x per dag verschonen is inderdaad niet vaak, gebruikelijk is om een kindje van 4 maanden 6-7 keer per dag, na iedere voeding, te verschonen. De lekkage ontstaat dan doordat er niet meer geabsorbeerd kan worden, dus dan zoekt het vocht een uitweg. Bij vaker verschonen is dit probleem opgelost. Tip: je kunt de PeeNut Pads ook nog later gebruiken als extra inlegger voor de nacht.

Kelly 20-12-2016
 5/5

Wauw, wij zijn super blij met deze luiers! Tot nu toe geen ongelukjes, alle blijft goed binnenboord. Ik gebruik ze nu overdag icm de peenut wrap. In de nacht hebben we nog wel wegwerp, maar gaan we straks de Bamboozle voor gebruiken icm de peenut wrap. Wat ik fijn vind is dat het niet meer stinkt als hij geplast heeft, terwijl dit wel het geval is bij wegwerp luiers (al bij een klein plasje is dit goed te ruiken). Ik gebruik wel beide peenut pads voor extra absorptie, zodat we geen lekkage krijgen door te grote plasjes. Misschien dat ik over een poosje een enkele ga proberen, maar dit is prima. En geen morrend kind, maar een blije baby! Zowel het wassen als het gebruik is goed te doen en niet omslachtig. Natuurlijk wel ietsje meer werk dan met wegwerp luiers, maar zoveel beter voor de billetjes en het milieu!!!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!