TotsBots zwemluiers

Artikelnummer
12174000
1  Kies je gewenste maat:
2  Kies je kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal

De zwemluiers van TotsBots sluiten met klittenband op de buik. Gemakkelijk te verschonen, mocht je kind een ongelukje hebben!
De binnenkant is lekker zacht, dus als je kind nog niet in het water is, draagt dat prettig.

Er zijn 2 maten:

maat 1: 4,5 - 9 kg

maat 2:  9 - 16 kg.

Je kunt kiezen uit vele prints.

Merk TotsBots
Materiaal 100% polyester
Soort artikel Zwemluier
Maten Maat 1: 4,5 - 9 kg ; Maat 2: 9 - 16 kg
Reviews
Jennifer 14-03-2019
 5/5

Wat een fijne zwemluier! Al bij de eerste keer zwemmen besloot onze dochter hem aan de ultieme test te onderwerpen... Alles bleef binnen! Hij is snel droog en met het klittenband super makkelijk om te doen. Wij gaan een maatje 2 bestellen!

Jolien 16-10-2018
 5/5

Wat een fijne zwemluier! Hij is lekker zacht, heeft een mooie pasvorm en door het klittenband heel makkelijk in gebruik. Ook fijn: hij is lekker snel droog na het zwemmen. Inmiddels een maatje 2 besteld zodat we kunnen blijven genieten van vrolijke billetjes in het zwembad!

Pascalle 21-01-2017
 5/5

Hele fijne zwemluier! Goede pasvorm en lekker zacht van binnen. Sterk klittenband. Ik was hem na iedere keer zwemmen uit op een miniwasje en hij blijft er top uit zien. Wel zonde dat hij maar tot maat 2 gaat. Ons zoontje van 1 jaar (+/-11 kg) past er nog maar net in.

Antwoord Kaatje Katoen:
Fijn dat hij goed bevalt! Wat de maat betreft: het kan goed zijn dat het lichaam van je zoon nog verandert, je ziet heel vaak dat kinderen die gaan lopen, sterk afslanken waardoor kleding ruimer gaat zitten en ze er veel langer mee doen. Ik hoop dat je nog lang plezier zult hebben van de zwemluier!

Suzanne Rebergen 21-09-2016
 5/5

Perfect passend luiertje en ziet er schattig uit! Badpakje is eigenlijk niet echt nodig. Wel even alert zijn dat een zwemluier haar plasjes natuurlijk gewoon door laat.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!