Van onderen!!!

door | mrt 15, 2021 | 0 Reacties

Wie-is-de-vrouw-achter-Petit-en-Jolie

De HappyPo zag ik voor de eerste keer bij een vriendin. Plotseling stond het in de badkamer en ik dacht: “Wat is dat?!” Mijn vriendin was van plan om minder wc-papier te gaan gebruiken. Ik was niet echt onder de indruk…

Maar toen werd de HappyPo (in Duitsland) steeds bekender en iedereen was er lyrisch over. Tijdens mijn zwangerschap hoorde ik moeders de HappyPo ook aanbevelen voor in de kraamweek. Ik dacht: “Dit moet ik toch ook maar eens proberen.”

Ik had de HappyPo in de kraamweek niet willen missen! Je hoeft niet elke keer naar de douche te lopen om vervolgens met de douchekop de boel schoon te spuiten of te mikken met een flesje water terwijl je op de wc zit, ideaal!

Zelfs mijn vader heeft er ondertussen eentje. Hij heeft last van aambeien. Ook hij wil niet meer zonder HappyPo.

Na mijn kraamweek ben ik de HappyPo blijven gebruiken. Het voelt alsof je net hebt gedoucht, zo lekker! En je gebruikt veel minder wc-papier. Een fijn, duurzaam product!

Groeten,
Christina

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens 

Communiceren met je baby

Communiceren met je baby

Door je baby veel bij je te dragen, leer je snel signalen herkennen. Je wordt door het dragen steeds gevoeliger.

Ochtendplas

Ochtendplas

“Mááááám! Máámaáááá!“ Ik word wakker van het geroep van mijn dochter. Ik wil niet opstaan, het is pas 7 uur en ik hoef pas over een half uur op te staan. Ik probeer het geluid nog even te negeren, maar ik weet dat ze niet zal stoppen.