Van onderen!!!

mrt 15, 2021 | 0 Reacties

Wie-is-de-vrouw-achter-Petit-en-Jolie

De HappyPo zag ik voor de eerste keer bij een vriendin. Plotseling stond het in de badkamer en ik dacht: “Wat is dat?!” Mijn vriendin was van plan om minder wc-papier te gaan gebruiken. Ik was niet echt onder de indruk…

Maar toen werd de HappyPo (in Duitsland) steeds bekender en iedereen was er lyrisch over. Tijdens mijn zwangerschap hoorde ik moeders de HappyPo ook aanbevelen voor in de kraamweek. Ik dacht: “Dit moet ik toch ook maar eens proberen.”

Ik had de HappyPo in de kraamweek niet willen missen! Je hoeft niet elke keer naar de douche te lopen om vervolgens met de douchekop de boel schoon te spuiten of te mikken met een flesje water terwijl je op de wc zit, ideaal!

Zelfs mijn vader heeft er ondertussen eentje. Hij heeft last van aambeien. Ook hij wil niet meer zonder HappyPo.

Na mijn kraamweek ben ik de HappyPo blijven gebruiken. Het voelt alsof je net hebt gedoucht, zo lekker! En je gebruikt veel minder wc-papier. Een fijn, duurzaam product!

Groeten,
Christina 

Volg je Kaatje Katoen al op Instagram? We vinden het altijd leuk als je ons tagt in je wasbare avonturen!

PS: Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs, nieuws en acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens 

9000 tampons!

9000 tampons!

Er heerst soms best nog wel wat taboe op ongesteld zijn. Waarom eigenlijk? Het hebben van een maandelijks terugkerende menstruatie is namelijk …