Voordeelpakket Bamboozle Stretch maat 2 met PeeNut Wraps print

€ 569,00

Artikelnummer
12078116
Voorraad
Kies 24 Luiers
TotsBots Bamboozle Stretch Owlbert maat 2 toevoegen
Kies 1 rol/pak luierinlegvellen
Kaatje Katoen inlegvellen, rol 100 vel toevoegen
Kies 6 Overbroekjes
TotsBots PeeNut Wrap Splash maat 1 toevoegen
Stel een nieuw pakket samen

De inhoud van dit voordeelpakket bestaat uit:

24 Bamboozles Stretch maat 2 (4 - 16 kg)
6 PeeNut Wraps maat 1 en/of 2
1 rol luierinlegdoekjes

De luierinlegdoekjes van Kaatje Katoen kunnen door de wc weggespoeld worden, de luierinlegdoekjes Popli en van TotsBots niet.

Zoals je hierboven ziet kun je kiezen voor een mix van effen gekleurde overbroekjes en broekjes met prints.

Bij het pakket ontvang je de gebruiksaanwijzing en het wasvoorschrift.

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met een microvezel tussenlaag
Soort artikel Voordeelpakket
Maat luier: 4 - 16 kg
Inhoud 24 luiers en 6 overbroekjes + 1 rol luierinlegdoekjes
Geproduceerd in Schotland
Bijpassende artikelen
Reviews
Chloe 24-09-2020
 5/5

Topaankoop!
Wij hebben dit pakket via een consulent besteld. Binnen 3 dagen na aanvraag hebben we het pakket al ontvangen. We zijn helemaal klaar voor de komende jaren, alles wat je nodig hebt zit erbij. Ook kregen we een extra doosje billendoekjes/spray erbij. Goede, snelle, en professionele service.
Geweldig! Hier word je echt blij van.

Kim 21-08-2018
 5/5

Erg blij dat we na ongeveer 3 maanden zijn overgestapt op deze wasbare luiers! Het was even wennen maar het gaat super, en alles blijft mooi binnenboord (lees: geen spuitluiers meer). We zijn dus ook direct begonnen met maat 2! In de nacht gebruiken we nu de inlegger al omdat meneer lekker lang kan slapen en we al een ongelukje hebben gehad. Binnenkort maar eens kijken naar een wollen overbroekje of alternatief (advies bij buikslapers...). Vooral ook erg blij niet iedere week zo een stinkend volle vuilniszak weg te gooien! Ik raad het iedereen aan :-)

Sjoerdtje Rinzema 27-07-2018
 5/5

Met 13 maand gestart met dit pakket, in 1 koop klaar! Makkelijk als je net zoals ons nog niet helemaal weet wat je nodig bent. Alleen zelf nog wasnetten en een luieremmer en je bent klaar!

Groot succes hier!

Chantal 29-05-2018
 5/5

Onze zoon is alweer bijna 10 maanden. Het idee was om gelijk te beginnen met de wasbare luiers maar die waren echt te groot. Achteraf gezien hadden wij misschien nog de inleggers voor de Peenut erbij moeten kopen zodat het pakket niet zo groot is en wij wel meteen wasbaar konden beginnen. De wasbare luiers bevallen erg goed. Het is even wennen maar nu ben ik het helemaal gewend. We zijn begonnen toen onze zoon ongeveer 3 maanden was. Wel gebruik ik s nachts nog ww luiers omdat hij super nat is wanneer ik hem een Bamboozle aangeef met een Peenut wrap erom. Ook ren extra inlegger is dan erg nat. Nu heb ik een wolbroekje besteld waar ik op aan het wachten ben. Ik hoop dat ik de ww luiers dan gedag kan zeggen want dat stinkt enorm. Kort om, wij hadden een ander pakket moeten kiezen waar de Peenut wraps bij zaten. Wel heel tevreden over wasbare luiers.

Rona 21-09-2016
 5/5

Het was even opstarten, maar inmiddels wassen we er vrolijk op los! Wij zijn helemaal om.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!