Voordeelpakket Bamboozle Stretch


Dit voordeelpakket bevat in principe voldoende luiers voor de gehele luierperiode. Met 20 stuks zou je het misschien ook redden, maar de luiers slijten natuurlijk, dus om de gehele luierperiode door te komen, zijn 24 stuks beter. Er wordt tenslotte niets zo vaak gewassen als luiers!

Het pakket is een voordelige keuze omdat er rond de 5% korting opzit en je geen verzendkosten betaalt. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren luiers en overbroekjes, de overbroekjes met dessin zijn iets duurder dan de effen. 

Ons advies:
Als je met dit pakket start, adviseren we om 4 PeeNut Wraps maat 1 te kiezen + 2 maat 2. Maat 2 zal al snel passen en je weet dan precies hoeveel overbroekjes je moet bijbestellen. Er zitten dus voldoende overbroekjes bij om goed van start te gaan. Heb je al een wat ouder kindje, dan kun je bij dit pakket ook direct kiezen voor alleen Wraps in maat 2 (van 4 - 16 kg ongeveer).

De inhoud van dit voordeelpakket bestaat uit:

24 Bamboozles Stretch maat 2 (4 - 16 kg)
6 PeeNut Wraps maat 1 en/of 2
1 rol luierinlegdoekjes

Let op! Wegens COVID-19 werkt TotsBots met minder naaisters dan gebruikelijk. Je kunt gewoon bestellen, maar levering vindt later plaats. Wij nemen contact met je op over de levering.