Voordeelpakket bumGenius Elemental

€ 660,00

Artikelnummer
22078100
Voorraad
Kies 24 luiers
bumGenius Elemental wit toevoegen
Kies 1 rol/pak luierinlegdoekjes
Popli luierinlegdoekjes, pak 100 vel toevoegen
Stel een nieuw pakket samen


Dit voordeelpakket bestaat uit:

- 24 luiers (klaar voor de hele luierperiode!)

- 1 x luierinlegvellen. Hierbij kun je kiezen tussen inlegvellen die door de wc gespoeld kunnen worden (de Kaatje Katoen rol) of vellen die in een afvalemmer moeten (TotsBots of Popli).

Je hebt dan nog een luieremmer met wasnetten nodig, of kies één van de accessoirepakketten.

De luiers gaan een luierperiode mee. Mocht de absorptie niet voldoende zijn, bijvoorbeeld omdat je kind veel plast of voor de nacht, dan kun je nog een bamboe inlegger toevoegen. De luiers zijn prettig in gebruik en hebben een goede pasvorm. Wastip: je stelt de drukknopen in op de grootte van je kind en in de was laat je die gewoon dicht. Pas wanneer je kind aan de volgende stand toe is, maak je ze weer open. Dat maakt het gebruik van deze luier nog gemakkelijker!

Merk bumGenius
Materiaal Eco-katoen
Soort artikel luiers
Maat 3,6 - 16 kg
Bijpassende artikelen
Reviews
Mieke 17-01-2019
 5/5

Een mooie, zachte eco-katoenen luier. veilig en betrouwbaar voor een alles-in-een-variant.
Droogt relatief snel omdat er een losse flap in zit welke je los kunt hangen. Hieronder kan je evt. ook een extra booster leggen als je meer absorptie nodig hebt. Luiers sluiten mooi aan en vallen slank.

Maria 20-02-2018
 4/5

Onze dochter is inmiddels bijna 5 maanden. De luiers zijn we gaan gebruiken vanaf 1 maand na de geboorte, omdat ze erg klein was (3 kilo).

De luiers zijn makkelijk omdat het alles in één is, dat was voor mij ook de reden om deze variant te kiezen, geen gedoe met overbroekjes.

Wat ik wel een nadeel vindt: poepluiers kun je niet in de week leggen, omdat je dan de buitenste laag van de luier kan beschadigen. Deze moet je dus heel goed uitspoelen en dan zo snel mogelijk wassen. Maar lastig om deze vlekvrij te krijgen.

Ik heb het idee dat de grijze luiers sneller wat slapper worden en de plas er makkelijker langs loopt.
De lichtblauwe luiers vind ik juist heel erg prettig, doordat de katoenen lagen aan de zijkanten los zijn van de buitenste laag. Daar heb ik nooit problemen mee.

Ik was de luiers om de dag, de hoeveelheid extra werk vind ik heel erg meevallen. En dat het ZO ontzettend veel afval scheelt vind ik het allemaal waard.

Ik denk wel dat ik de volgende keer voor een andere luiersoort kies, wel met overbroekjes. Als je eenmaal handigheid hebt in de luiers maakt dat extra 'gedoe' ook niet meer uit.

Renee 21-09-2016
 5/5

Voor mijn dochter van 9 weken gebruik ik nu 8 weken de bumGenius Elemental. Zij paste meteen in deze one-size luier omdat ze bijna 10 pond was bij de geboorte. Deze alles-in-een-luier bevalt mij erg goed. Met de drukknopen was het even wennen om de luier recht aan te krijgen maar nu heb ik er handigheid in. De droogtijd is bij ons op zolder ruim een dag, dus was ik zeker om de anderhalve dag de luiers uit anders heb ik er met 25 niet genoeg. We hebben zeker niet meer lekkages dan met wegwerpluiers maar als de plasjes straks groter worden moet er wel een inlegger in. Omdat we bij een consulent op bezoek zijn geweest hebben we goed een keuze kunnen maken. Ook was de service erg snel goed en duidelijk.

Wat vind jij van dit product?Deze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Momentje!