Voordeelpakket Easyfit Star print

€ 555,00

Artikelnummer
12398116
Voorraad
Kies 20 Luiers
TotsBots Easyfit Star Wiggle toevoegen
Kies 4 Luiers
TotsBots Bamboozle Stretch ecru maat 2 toevoegen
Kies 1 Overbroekje
TotsBots PeeNut Wrap Little teapot maat 2 toevoegen
Kies 1 rol/pak luierinlegvellen
Kaatje Katoen inlegvellen, rol 100 vel toevoegen
Stel een nieuw pakket samen

Goed absorberende luier omdat de binnenlaag is gemaakt van soepele bamboe, dezelfde stof die voor de populaire Bamboozle Stretch wordt gebruikt.

Het is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je voor de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je hem op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt.

De Easyfit Star is de ideale luier voor mensen die graag wasbaar willen gebruiken maar ook op zoek zijn naar het gemak van wegwerp. Veel makkelijker dan dit wordt het niet! Het model is daarom favoriet bij kinderdagverblijven en grootouders omdat het net zo makkelijk werkt als wegwerp. De Easyfit gaat van de stapel om de billen en van de billen in de machine.

Voor de nacht is een Bamboozle Stretch ideaal, vandaar dat er 4 van deze luiers + 1 overbroekje in het pakket zitten.

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met gerecycled polyester buitenlaag met polyurethaan coating
Soort artikel Voordeelpakket
Maat 4 - 16 kg
Inhoud 20 Easyfit Star, 4 Bamboozle Stretch maat 2, 1 PeeNut Wrap maat 2, 1 x luierinlegdoekjes
Geproduceerd in Schotland
Reviews
Henrieke 22-01-2019
 5/5

Fantastische luier! Hij werkt echt hetzelfde als wegwerp en is iedere keer uit de was weer super schoon. En luieruitslag? Geen last van :D nu één kind hierin, straks twee kinderen. Heel fijn dat ik niet hoef te zeulen met pakken wegwerp luiers.

Lori 17-01-2019
 5/5

Deze luier is ideaal en met klittenband en drukkertjes perfect te stellen. Mijn zoontje van 6 maanden zit er nu in. De luier absorbeert goed en is super voor overdag. Zachte boosters ook. En na het wassen weer snel te gebruiken. Ongeveer 1,5 dag droogtijd. En geen gedoe met losse boosters overal. Aanrader dus!

Annalouise 15-01-2019
 5/5

Een dunne luier die ook erg goed absorbeert. Erg makkelijk in gebruik. Leuke printjes, mijn oudste vindt de sprookjes printjes geweldig!

Wolf 12-01-2019
 1/5

Met een harde veelplasser kwamen we er slecht van af met deze luiers. Continu lekkages bij haar liezen. Omgewisseld voor Bamboozles en die trekken het een stuk beter!

Fabienne 13-02-2017
 5/5

Fijne luier! Houdt het niet zo lang als de Bamboozle Stretch maar wel ideaal als je kind alle kanten opdraait met het verschonen. Scheelt toch weer een handeling ;)

Wat vind jij van dit product?

Momentje!