Voordeelpakket Easyfit Star wit

€ 510,00

Artikelnummer
12398115
Voorraad
Aantal

Goed absorberende luier omdat de binnenlaag is gemaakt van soepele bamboe, dezelfde stof die voor de populaire Bamboozle Stretch wordt gebruikt.

Het is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je voor de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je hem op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt.

De Easyfit Star is de ideale luier voor mensen die graag wasbaar willen gebruiken maar ook op zoek zijn naar het gemak van wegwerp. Veel makkelijker dan dit wordt het niet! Het model is daarom favoriet bij kinderdagverblijven en grootouders omdat het net zo makkelijk werkt als wegwerp. De Easyfit gaat van de stapel om de billen en van de billen in de machine.?

Voor extra absorptie bevallen bamboe inleggers erg goed: deze zijn ook dubbelgevouwen in de Easyfit te gebruiken op de plek waar je de absorptie het meeste nodig hebt, zonder dat het een te groot pakket wordt.

Hij past goed van 4 tot 16 kilo.

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met gerecycled polyester buitenlaag met polyurethaan coating
Soort artikel Voordeelpakket
Maat 4 - 16 kg
Inhoud 20 Easyfit Star, 4 Bamboozle Stretch maat 2, 1 PeeNut Wrap maat 2. 1 rol luierinlegdoekjes
Geproduceerd in Schotland
Reviews
Miranda 31-07-2018
 5/5

Ik gebruik de luier nu 7 weken en ik ben erg tevreden. Ook mijn vriend gebruikt de luier en is overstag! In het begin was de baby nog te klein en hebben we wegwerpluiers gebruikt, maar al snel paste deze luier (vanaf 4 kg, maar probeer gerust eerder uit). De luier sluit goed aan, nog wel beter dan een wegwerpluier, door het klittenband. Ook geen lekkage, aan de achterkant zit elastiek en daardoor sluit ie goed aan op de rug. Makkelijker in gebruik dan ik dacht.

Henrieke 25-04-2018
 5/5

Fantastische luier! Hij werkt echt hetzelfde als wegwerp en is iedere keer uit de was weer super schoon. En luieruitslag? Geen last van :D nu één kind hierin, straks twee kinderen. Heel fijn dat ik niet hoef te zeulen met pakken wegwerp luiers.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!