Voordeelpakket PeeNut met PeeNut Wraps in prints

€ 435,00

Artikelnummer
12368199
Voorraad
Kies 20 luiers
TotsBots PeeNut Pads Nappy Feet toevoegen
Kies 4 luiers
TotsBots Bamboozle Stretch Daydream maat 2 toevoegen
Kies 1 rol/pak luierinlegdoekjes
Popli luierinlegdoekjes, pak 100 vel toevoegen
Kies 6 overbroekjes
TotsBots PeeNut Wrap Little teapot maat 1 toevoegen
Stel een nieuw pakket samen

Wat zit er in het pakket?

20 sets PeeNut Pads
4 Bamboozle Stretch luiers voor de nachten
6 PeeNut Wraps (overbroekjes)
1 verpakking luierinlegdoekjes

De Bamboozle Stretchies kun je gebruiken als nachtluier als je kind het 's nachts niet meer redt met de PeeNut Pads. De nachtluiers zijn geschikt van 4 tot ongeveer 16 kg. Aan 4 stuks heb je voldoende: de luiers drogen langzaam dus daar hebben we rekening mee gehouden.

Wat kun je kiezen?

Je kiest:

- de kleuren van de Bamboozle Stretch
- de prints van de overbroekjes
- het soort luierinlegdoekje dat je wilt gaan gebruiken. De luierinlegdoekjes van TotsBots en Popolini (de "Popli") mogen niet door de wc worden weggespoeld, de papieren doekjes van ons eigen merk wel. Vertrouw je je riolering niet omdat je in een oud huis woont bijvoorbeeld, dan is het beter om de doekjes in een afvalemmertje te doen.

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met een microvezel tussenlaag
Soort artikel Voordeelpakket
Maat 3,5 - 15 kg
Inhoud 20 sets PeeNut Pads, 4 Bamboozle Stretch luiers voor de nachten, 6 PeeNut Wraps (overbroekjes), 1 verpakking luierinlegdoekjes
Bijpassende artikelen
Reviews
Gerda 18-03-2018
 4/5

Wij hebben dit pakket in mei gekocht toen onze zoon 1jaar en 7mnd was en in juli was ons zoontje zindelijk! Kort gebruikt dus maar, maar alsnog veel bespaart waarschijnlijk:) Daarvoor nooit gekeken naar wasbare luiers. Nu kunnen we ze over een poosje hopelijk voor de tweede gebruiken. Ik vond het nog best veel gedoe en af en toe gaf het ook wel wat lekkage, maar misschien had ik m’n weg nog niet helemaal gevonden. Het was wel een stok achter de deur voor de zindelijkheidsttraining en die verliep dus prima

Bianca 25-09-2017
 5/5

Wij gebruiken het pakket nu bijna 2 jaar met grote tevredenheid! Ons zoontje wordt volgende maand twee, maar draagt overdag geen luier meer!

Enkele kleine tips:
- Ons zoontje was ruim 4 kilo bij de geboorte, maar lekte veel door met de start van maat 2. We hebben dus nog extra overbroekjes maat 1 er bij aangeschaft.
- Inlegvelletje zou door de wc kunnen, maar bij ons verstopte de wc, dus dat raden we niet aan.
- Inlegvel zou de ontlasting moeten opvangen zodat je het overbroekje vaker kunt gebruiken voordat het gewassen wordt, maar bij spuitluiers (borstvoeding) is er weinig te redden aan het overbroekje en moet deze gewoon in de was :-). Ook hierom hadden we wat extra overbroekjes.
- De inlegvellen hielden de ontlasting later, toen onze zoon wat ouder was, wel prima tegen.
- De overbroekjes houden de spuitluiers wel prima tegen. De enige keren dat onze zoon tot zijn rug toe onder zat was met een pamper van de crèche :-).
- In het begin voldoet de Peenut Pad ook voor de nacht, daarna zijn we overgestapt op de Bamboozles voor de nacht.
- Van een aantal overbroekjes is bij ons het elastiek wel versleten (onduidelijk waarom, altijd gewassen en gedroogd volgens het voorschrift), waardoor ze niet meer goed passen. Ga er niet zomaar vanuit dat je meer dan 1 kindje met de set kunt luieren. Voordeel is wel dat je alleen nieuwe overbroekjes hoeft aan de schaffen. De pads laten bij ons nog geen slijtage zien.

Wat vind jij van dit product?Deze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Momentje!
teeeeeeest