Voordeelpakket PeeNut met witte PeeNut Wraps

€ 393,50

Artikelnummer
12368198
Voorraad
Kies 20 luiers
TotsBots PeeNut Pads ecru toevoegen
Kies 4 luiers
TotsBots Bamboozle Stretch ecru maat 2 toevoegen
Kies 1 rol/pak luierinlegdoekjes
Popli luierinlegdoekjes, pak 100 vel toevoegen
Kies 6 overbroekjes
TotsBots PeeNut Wrap wit maat 1 toevoegen
Stel een nieuw pakket samen


Wat zit er in het pakket?

20 sets PeeNut Pads
4 Bamboozle Stretch voor de nachten
6 PeeNut Wraps (overbroekjes)
1 verpakking luierinlegdoekjes

Je kiest hierboven 20 ecru (luier) bamboe inleggers
Je kiest hierboven 4 ecru Bamboozle Stretch luiers en 6 witte overbroekjes.
De Bamboozle Stretchies kun je gebruiken als nachtluier als je kind het 's nachts niet meer redt met de PeeNut Pads. Vandaar dat er is gekozen voor Bamboozle Stretch luiers in maat 2, deze zijn geschikt van 4 tot ongeveer 16 kg. Aan 4 stuks heb je voldoende: de luiers drogen langzaam dus hiermee is rekening gehouden.

De luierinlegdoekjes van TotsBots en de Popli doekjes mogen niet door de wc worden weggespoeld, de papieren doekjes van ons eigen merk wel. Vertrouw je je riolering niet omdat je in een oud huis woont bijvoorbeeld, dan is het beter om de doekjes in een afvalemmertje te doen.
Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met een microvezel tussenlaag
Soort artikel Voordeelpakket
Maat 3,5 - 15 kg
Inhoud 20 sets PeeNut Pads, 4 Bamboozle Stretch voor de nachten, 6 PeeNut Wraps (overbroekjes), 1 verpakking luierinlegdoekjes
Bijpassende artikelen
Reviews
Carin 28-06-2017
 4/5

Wij gebruiken alles uit dit pakket nu 1,5 jaar, en naar volle tevredenheid!
De dagopvang moesten we even leren hoe het moest, maar zij zijn ook nog trouw de wasbare luiers aan het gebruiken.
Ondertussen heeft onze dochter maat 2 bereikt (rond 6 maanden) en hebben we naast dit pakket over de tijd nog 3 overbroekjes maat 2 er bij gekocht (en over 1,5 jaar zijn dat eigenlijk geen kosten).

Qua de doeken heb je voldoende aan de doeken die er in zitten! Je wast sowieso om de 2 a 3 dagen met een kleine, en op die manier zijn we nog nooit te kort gekomen. Onze dochter gebruikt 4 a 5 doekensets per dag. En we wassen de doeken samen met de andere 60 graden was, waardoor je eigelijk nooit extra wast. De overbroekjes wassen we mee met de 40 graden was. En natuurlijk, als we de doeken en broekjes wassen, doen we dat met 'vriendelijke wasmiddel', om ze langer mooi te houden. Nu, na 1,5 jaar, zijn de doeken ietsje stugger (maar drogen in de zon en even schudden voor het opvouwen doet al heel veel), maar zowel de doeken als de broekjes hebben geen spoor van slijtage!

We hebben wat tips voor de beginnende gebruiker:
- We begonnen met maat 2, maar onze dochter bleek een -1 curve te volgen, dus het duurde erg lang voordat ze in de maat 2 broekjes kon. We hebben daarom nog 6 x maat 1 broekjes er bij gekocht en daar toch zeker 6 maanden mee gedaan (toen ze ongeveer 9 kg was kon ze door naar de volgende maat). Dat lag vooral aan het nauwer worden van de been-gaatjes.
- De doeken zouden met 1 doek al urine moeten absorberen, maar wij gingen vrijwel meteen over op 2 doeken, waardoor het pakket om de billen van de kleine wel wat dikker wordt. Maar we hebben nooit aan onze dochter gemerkt dat het haar in de weg zat!
- De inlegvellen kunnen zeker in het begin ook prima doormidden! De ontlasting is dan nog niet zoveel, waardoor je het met de helft ook wel redt. Wij zijn pas toen ze 14 maanden was (!) de hele vellen gaan gebruiken, omdat ze steeds meer begon te bewegen. We hebben na 1,5 jaar nog steeds niet onze 8 aangeschafte rollen opgemaakt.
- De nachtluiers... helaas hebben wij die nooit gebruikt. Toen onze dochter nog heel klein was, verdween ze bijna in die luiers en kon ze niet meer bewegen. En toen ze ouder was, plaste ze zoveel snachts, dat we haar niet met een hele natte bamboe-luier wilden laten slapen. Wij gebruik(t)en wegwerp snachts. Ook omdat we het regelmatig verschonen snachts (met slaaphoofd en weinig zicht) zo makkelijk mogelijk wilden houden. Maar... eerlijk gezegd is het weggooien van van wegwerp in een vuilnisbak net zoveel werk als het weggooien van een wasbaar in de wasmand.
- Wij hebben voor onze luiers 2x een waszak, zodat je ze kunt omwisselen. (extra tip: we hebben een extra 20l prullenbakje met voetpedaal naast de wasmand staan, waar de zakken precies in passen! Nog nooit slechte lucht geroken!)
- Billy's billlendoekjes! Ze zijn ideaal!! Zo zacht, je hebt geen risico op doorlaten, ik maak ze nat met warm water (wel eens de lavendelspray gebruikt, maar voegde wat bij betreft niets toe, en hoe neutraler, des te beter) En als onze dochter klaar met ze is, heeft mama superzachte make-up remover doekjes.

Caroline 23-09-2016
 5/5

Wij gebruiken voor onze zoon nu al ruim 2 maanden wasbare luiers. In het begin moest ik mijn man echt overhalen! Je moet even wat handigheid krijgen in het verschonen. Wij gebruiken overdag de peenut pads met peenut wrap. Het is moeilijk om de pad te vervangen zonder de luier even helemaal af te doen. Daarom halen we altijd de hele luier er even af en dan gaat het hartstikke goed. Om ongelukjes te voorkomen leggen we dan altijd even een inlegger van de Bamboozle over zijn piemeltje. Zo vind je vanzelf een manier die prettig is. Inmiddels is mijn man ook helemaal tevreden! Groot voordeel van de luiers is dat ze echt goed beschermen bij de zogenaamde spuitluiers. Het elastiek tegen het ruggetje houdt alles mooi tegen. Ik hoor vaak van vriendinnen met wegwerpluiers dat ze soms wel twee keer op een dag schone kleren moeten aantrekken bij hun kindje. Nou daar hebben wij dus echt geen last van. 's Nachts gebruiken wij de bamboozle. Perfecte absorptie en werkt prima in combinatie met de peenut wrap. Bij de peenut pads is het wel aan te raden om gewoon echt voldoende overbroekjes aan te schaffen. Als ons zoontje ontlasting heeft zit het toch meestal ook wel in het overbroekje, dus dan moet gewoon alles even vervangen worden. Geen enkel probleem, maar het is gewoon erg fijn als je ruim voldoende broekjes hebt. De overbroekjes drogen wel super snel dus je kunt ze al weer eerder gebruiken dan de pads nadat je gewassen hebt. Wij zijn dus helemaal enthousiast. Goed voor onze portemonnee, goed voor het milieu, en een voordeel straks bij het zindelijk worden. De investering in één keer is groot, maar ga eens 2,5 jaar lang elke week luiers kopen en bedenk dan wat dat kost. Bovendien doen de luiers het ook goed voor een tweede ronde op Marktplaats en kun je een deel van je investering weer terug krijgen.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!