Voordeelpakket Prefolds

€ 295,00

Artikelnummer
31005305
Voorraad
Aantal

Dat is voordelig luieren!

De luier omdoen
De luiers zijn rechthoekig en bestaan uit 3 banen. Elke baan heeft meerdere laagjes katoen; de middelste baan is altijd dikker dan de twee buitenste banen. Vouw een luier in de lengte in drieën en leg daar een fleece inlegdoekje bovenop. Doe de luier in het overbroekje. Leg je kind op de luier en sluit het broekje aan de voorzijde met het klittenband. Let er goed op dat het broekje goed aansluit bij de beentjes; er mag geen opening zichtbaar zijn.
Bij het verschonen van de luier haal je de vuile luier weg en leg je een schone terug in het overbroekje. Het is niet nodig ook het broekje bij elke verschoning te wisselen.

Het overbroekje
Bij vouwluiers is het belangrijk dat er een hoge anti-lekrand bij de beeningang van het overbroekje zit. De gevouwen luier zit netjes tegen deze randen aan zodat lekkage wordt voorkomen. De broekjes in dit pakket zijn speciaal voor vouwluiers gemaakt.

Het verschonen
Bij het wisselen van een plasluier kun je het overbroekje vaak nog een keer gebruiken. Als het fleece luierinlegdoekje vuil is, kun je dat uitschudden boven een wc, of het direct bij je luiers in de luieremmer doen. Na het wassen is het vrijwel direct droog, vandaar dat je aan 10 doekjes (meestal) genoeg hebt.

Wasvoorschrift
Bij je bestelling ontvang je een uitgebreid wasvoorschrift en tekenvoorbeelden hoe je de luier kunt vouwen. Hier zie je een filmpje over het omdoen van de luier.

Het pakket bevat:

Luiers:
24 Small (3-9 kg)
18 Regular (7-18 kg)

Overbroekjes:            
5 PopoWrap S wit (3-6 kg)
5 PopoWrap M wit (5 - 10 kg)
4 PopoWrap L wit  (9 - 15 kg)


10 fleece luierinlegdoekjes (wasbaar, dus telkens opnieuw te gebruiken)

en een Wet&Dry bag van TotsBots, je kunt kiezen uit 3 prints:

Bijpassende artikelen
Reviews

Geef je mening en schrijf als eerste een review. Als je vragen hebt over het product, kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!