Sparen bij Kaatje

Sparen bij Kaatje

Je kunt op twee manieren punten sparen bij Kaatje Katoen: met het doen van een bestelling > € 50,00 en met het doorsturen van een link (“Tell a friend”).

Ons spaarprogramma werkt als volgt.

  • Je maakt een account aan in onze webshop.
  • Bij elke aankoop boven € 50,00 ontvang je punten die automatisch aan een spaarkaart worden toegevoegd.
  • De spaarkaart vind je bij “Mijn gegevens”.
  • Eén spaarpunt heeft de waarde van € 0,50. Op een spaarkaart passen 10 punten, een volle spaarkaart is dus € 5,00 waard.
  • Wanneer de kaart vol is, krijg je automatisch een e-mail met daarin een code die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop in onze webshop www.kaatjekatoen.nl.
  • Je kunt meerdere codes invullen bij een bestelling, je kunt dus wachten totdat je meerdere spaarkaarten vol hebt.
  • Een toegezonden code is één jaar geldig. De kortingscodes zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
Baby vasthouden
Baby vasthouden

Sneller sparen met “Tell a friend”

In je account, onder de button “Spaarkaart – Tell a friend” vind je een persoonlijke link die je door kunt sturen naar je familie, vrienden en kennissen.

De ontvangers van jouw persoonlijke link:

  • Mogen nog niet in ons klantenbestand voorkomen.
  • Kunnen één persoonlijke link gebruiken om een account aan te maken.

De ontvangers kunnen via jouw link een account aanmaken. Wanneer zij een aankoop doen, ontvangen zij automatisch punten op hun spaarkaart. Het leuke is dat jij ook datzelfde aantal punten ontvangt op jouw spaarkaart! Als de ontvanger niet op jouw link heeft geklikt, maar op een andere manier een account heeft aangemaakt, kan de koppeling met jou helaas niet meer tot stand worden gebracht. In dat geval zijn wij niet verplicht de spaarpunten toe te kennen.

De e-mailadressen die je invult, worden nergens opgeslagen.

 

Goed gebruik van je persoonlijke link

De links mogen alleen worden verstuurd via de website van Kaatje Katoen. Het verspreiden van de link via bulk e-mail of andere platforms is niet toegestaan.

Misbruik, wijziging en beëindiging

Kaatje Katoen behoudt zich het recht voor om de accounts te blokkeren van zowel verzenders als ontvangers van de “Tell a friend”-link, als wij naar eigen inzicht vaststellen dat er sprake is van misbruik, verdacht, onethisch of onwettig gebruik van het spaarprogramma, of als het gebruik niet strookt met de intenties van het spaarprogramma.