Ervaringen met wasbare luiers

Met zo veel verschillende opties in wasbare luiers is het misschien moeilijk kiezen, waardoor je graag vertrouwt op degenen die al ervaring hebben. Kaatje Katoen bestaat dit jaar al 30 jaar, ja echt, we weten dus alles van wasbare luiers en delen onze kennis hierover graag met jou. En heb je dan nog vragen, neem dan even contact met ons op.

Welke wasbare luiers zijn geschikt volgens onze ervaring?

Alle luiers die wij verkopen zijn goed, welke voor jullie het meest geschikt is kan verschillen. Daarom hebben we vergelijkingen gemaakt en complete pakketten met wasbare luiers samengesteld op basis van de ervaringen van ouders. Door jezelf enkele vragen te stellen, weet je welke wasbare luiers het beste passen. We hebben bijvoorbeeld tweedelige systemen met een overbroekje, maar ook gewoon enkele systemen met inlegdoekjes. Al onze producten hebben een certificering van Fairtrade, Oekotex®100 én GOTS mogen ontvangen. Onze duurzame verzorgingsproducten zijn dus niet alleen goed voor jouw kind, maar ook voor de planeet. Daarnaast hebben we ook wasbare zwemluiers en wasbare billendoekjes in ons assortiment opgenomen.

Schakel een consulent in

Omdat we zeker willen weten dat jij de beste keuze maakt, hebben we ook verschillende consulenten die ervaring hebben met onze wasbare luiers. Zij kunnen jullie helpen om een beslissing te maken. Uiteraard kun je ook met Kaatje Katoen zelf contact opnemen; we staan je graag te woord als je vragen hebt!