Waspoeder Potion 10 stuks

Artikelnummer
12216015
1  Kies de gewenste geur:
Aantal


Tots Bots heeft zelf waspoeder laten ontwikkelen, omdat je als luierfabrikant precies weet wat er in een waspoeder moet zitten. Er zitten geen overbodige ingrediënten in. Je kunt met "Potion" al wassen op 30°C: milieu- en kostenbesparend! Het poeder heeft een anti-bacteriële werking tijdens het wassen, is hypoallergeen en bevat geen fosfaten. Een zak is (afhankelijk van de hardheid van het water) goed voor zo'n 15 wasbeurten. Dierproefvrij.

Je kunt kiezen uit 3 geuren: parma violet (viooltjes), mint humbug (frisse mint) en bubble gum (licht zoetig). Houd je niet van geurtjes, dan kun je de ongeparfumeerde versie kiezen!

Merk TotsBots
Soort artikel Waspoeder
Reviews
T.A. Apai 01-03-2017
 5/5

Ik ben heel erg tevreden over het waspoeder. Mijn luiers worden brandschoon en raken ook niet beschadigd. Ik gebruik het ook voor de andere witte was.
Verhoudingsgewijs is het wel duur zeker vergeleken met ander wasmiddelen maar het is beter voor het milieu en ook voor de huid van mijn dochter.

Ik heb overigens 7 maanden gedaan methet waspoeder. Dat is iets meer dan een tientje per maand. dus dat valt dan wel meer mee.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!