Wolbroek

Artikelnummer
07020000
1  Kies je gewenste maat:
2  Kies je kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal

Deze fijngebreide luierbroek, dubbelgebreid, van wol draagt heerlijk, zowel overdag als 's nachts, en wel hierom:

- Wol ademt volledig en transporteert als het ware het vocht door de broek heen zodat hij perfect is voor gebruik 's nachts, als je kind langer in een luier ligt dan overdag
- Het voorkomt een geïrriteerde huid omdat die huid goed kan ademen
- Het bed blijft droog

Waar moet je aan denken als je een Wolbroek gebruikt?
De wol kan veel vocht absorberen, maar belangrijk is ook dat de luier voldoende kan absorberen. Vooral voor de nachtluier kan een extra (bamboe) inlegger dan nuttig zijn. Vóór het eerste gebruik moet je de Wolbroek waterafstotend maken door hem te behandelen met lanoline. Je kunt hiervoor Wolkuur gebruiken. Van 2 eetlepels maak je een badje waarin de Wolbroek een nacht moet weken. Het wassen kan het beste met een wolwasmiddel (met lanoline), dat vind je hier. Bij je bestelling ontvang je een uitgebreide gebruiksaanwijzing zodat je de Wolbroek met veel plezier lang kunt gebruiken. Ingewikkeld is het niet!

De Wolbroeken van Popolini zijn grotendeels gemaakt van wol afkomstig uit de biologische dierhouderij. Het welzijn van het dier staat hierbij voorop en er wordt met respect met dieren omgegaan. Het voer mag niet genetisch gemodificeerd zijn, de voortplanting van de dieren gebeurt op natuurlijke wijze en handelingen die bij de reguliere wol gepleegd worden, zijn verboden. Het gebruik van pesticiden is verboden, ook voor de weiden waar de dieren grazen.


Merk Popolini
Materiaal Wol
Soort artikel Overbroekje
Maten S 62/68 3-6 kg, M 74/80 5-10 kg, L 86/92 9-15 kg, XL 98/104 14+ kg
Geproduceerd in Hongarije
Bijpassende artikelen
Reviews
Yasmin 11-05-2020
 5/5

Ik heb de Popolini Wolbroek indertijd gekocht voor ons zoontje van toen ruim 2. Hij was 's nachts nog niet zindelijk en ik gebruikte hem in combinatie met de Anavy nachtluier. Een ideale combinatie, hij was zo zindelijk daarna trouwens! De wolbroek bewaard en die wordt nu gebruikt door zijn zusje van bijna 1,5. Ook weer voor de nachten in combinatie met de Anavy. Ze lekt nooit door 's nachts en ik vind het een pluspunt dat de wolbroek lange tijd gewoon buiten te luchten gehangen kan worden voordat deze gewassen moet worden. Het lanoliseren is me enorm meegevallen. Ik begrijp dat dit sommige mensen ervan weerhoudt om aan een wolbroek te beginnen, maar voor de nachten wil ik nooit meer anders! Hij zit mooi zacht, dus nooit striemen en het weinig hoeven wassen is ook een pluspunt voor het milieu :) Ik heb van de week een extra Popolini wolbroek besteld voor Sofie bij Kaatje Katoen omdat het nog steeds super bevalt! Een aanrader dus als je het mij vraagt.

Sonja 03-02-2020
 5/5

Een heel tevreden klant, onze zoon van 9 maanden begon steeds vaker 's nachts door te lekken in de Totbots/Peenut wrap combo (overdag gaat prima). Nu met de wolbroek is dit opgelost. Heel blij mee en de baby ook! Omdat de wolbroek warm is en wat hoger valt hoeft hij 's nachts ook geen pyama aan.

Hanneke 18-12-2018
 5/5

Ik ben echt super tevreden over de wolbroek. Na behandeling met de lanoline is die echt lekvrij. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik gebruik de bamboozles als nachtluiers en dat gaat in combinatie met de wolbroek helemaal goed. Mijn zoontje heeft nu s nachts ook geen rompertje meer aan, niet nodig. Met de wolbroek blijft hij lekker warm.

Ciska 02-06-2017
 5/5

Erg blij met de wollen overbroekjes! Ik gebruik ze in combinatie met de bamboozle strech. Ik heb er twee die ik met elke luierverschoning wissel. De gebruikte hang ik te luchten. Na 2 a 3 weken was ik ze uit en daarna in de lanoline. Geen lekkages of vieze luchtjes.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!