XKKO Prefold bio-katoen Premium, 6 stuks

€ 21,90

Artikelnummer
14000604
Voorraad
Aantal

De maten
Newborn 29x30,5 cm - pasgeboren kindjes
Infant 32x34 cm - kindjes vanaf 2 maanden
Regular 35,5x40,5 cm - kindjes van 12 tot 18 maanden
Premium 38x46 cm - kindjes vanaf 18 maanden

Het overbroekje
Geschikte overbroekjes voor deze luiers zijn de PopoWrap, Prorap en Mother-ease Rikki. Bij vouwluiers is het belangrijk dat er een hoge anti-lekrand bij de beeningang van het overbroekje zit. De gevouwen luier zit netjes tegen deze randen aan zodat lekkage wordt voorkomen.

De luier omdoen

De luiers zijn rechthoekig en bestaan uit 3 banen. Elke baan heeft meerdere laagjes katoen; de middelste baan is altijd dikker dan de twee buitenste banen. Vouw een luier in de lengte in drieën en leg daar een inlegdoekje bovenop. Doe de luier in het overbroekje. Leg je kind op de luier en sluit het broekje aan de voorzijde met het klittenband. Let er goed op dat het broekje goed aansluit bij de beentjes; er mag geen opening zichtbaar zijn.
Bij het verschonen van de luier haal je de vuile luier weg en leg je een schone terug in het overbroekje. Het is niet nodig ook het broekje bij elke verschoning te wisselen.

Wasvoorschrift

Bij je bestelling ontvang je een uitgebreid wasvoorschrift en tekenvoorbeelden hoe je de luier kunt vouwen. Het is aan te bevelen de luiers nat terug in vorm te trekken. De luiers krimpen ongeveer 10%.

Kleur Ecru
Materiaal bio-katoen
Maat Large
Soort artikel Luier
Geproduceerd in Tsjechië
Reviews
Heleen 17-08-2020
 5/5

Super luier! Je vouwt de prefold heel simpel precies op maat voor je kindje, goed absorptievermogen en droogt snel aan de lijn.
Kijk wel even goed naar de maat. Onze dochter is net 1 maar niet zo groot en zwaar, maar draagt wel de premium.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!