Zoocchini oefenbroekjes 3 stuks

Artikelnummer
30010000
1  Kies de gewenste maat:
2  Kies de gewenste kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


Een oefenbroekje gebruik je als je kind vrijwel zindelijk is. Je ziet vaak dat een kind in deze fase zegt dat het naar de wc moet en dat er dan al enkele druppels in zijn onderbroek zitten.. de rest van de plas wordt dan op de wc gedaan. Die druppels trekken direct door een gewone onderbroek heen.
Een oefenbroekje vangt dat op zodat de bovenkleding niet nat wordt. Met nadruk willen wij erop wijzen dat de oefenbroekjes niet de functie van een luier hebben, dat wil zeggen dat een oefenbroekje geen gigantische peuterplassen kan opvangen!In de fijne Zoocchini broekjes zit een absorberende tussenlaag van 2 lagen badstof gestikt. Ze zijn gemaakt van eco-katoen.

De maten:

2-3 jaar ~ taille: 42-50 cm ~ beeningang: 30-36 cm
3-4 jaar ~ taille: 46-59 cm ~ beeningang: 32-40 cm


Ook kun je rekening houden met onderstaande richtlijn:
2-3 jaar: ± 2 jaar, stevig gebouwd - 3 jaar, slank gebouwd
3-4 jaar: vanaf ± 3 jaar, stevig gebouwd.

Merk Zoocchini
Materiaal Eco-katoen
Soort artikel oefenbroekje
Beoordelingen
Arnouk13-07-2017
 4/5

Hele fijne oefenbroekjes! Al zou ik ze wel aanraden om ze in een later stadium van zindelijkheid te gebruiken, ze vangen enkele druppels op, maar niet zoveel als de oefenbroekjes van Totsbots. Wel zijn deze van Zoocchini een stuk dunner en lijken daardoor meer op een 'echte' onderbroek. Door de dieren op de 'billen' zijn deze wel echt populair bij m'n zoontje! Verder vallen de maten wel groot, mijn zoon van 2,5 draagt kledingmaat 98 maar heeft een kleine bouw en maat 2-3 jaar van Zoocchini valt wat ruim (hij past ze op zich prima maar ze kunnen denk ik zeker nog een jaar mee qua maat).

Hanneke14-09-2016
 5/5

Super broekjes! Mijn dochter wil het liefst elke dag de olifant aan :-)
Hij houdt geen volledige plas, maar toch wel een paar flinke druppels. Het heeft me al heel wat natte spijkerbroeken/rokjes bespaard.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!