Zoocchini oefenbroekjes

Artikelnummer
30010000
1  Kies je gewenste maat:
2  Kies je kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


Met nadruk willen wij erop wijzen dat de oefenbroekjes niet de functie van een luier hebben, dat wil zeggen dat een oefenbroekje geen gigantische peuterplassen kan opvangen!

In de fijne Zoocchini broekjes zit een absorberende tussenlaag van 2 lagen badstof gestikt. Ze zijn gemaakt van eco-katoen. In een doosje zitten 3 broekjes.

De maten:

2-3 jaar ~ taille: 42-50 cm ~ beeningang: 30-36 cm
3-4 jaar ~ taille: 46-59 cm ~ beeningang: 32-40 cm


Ook kun je rekening houden met onderstaande richtlijn:
2-3 jaar: ± 2 jaar, stevig gebouwd - 3 jaar, slank gebouwd
3-4 jaar: vanaf ± 3 jaar, stevig gebouwd.

Merk Zoocchini
Materiaal biologisch katoen
Soort artikel oefenbroekje
Reviews
Anneleen 25-07-2018
 5/5

Wij zijn fan! Heerlijke oefenbroekjes. Onze dochter is grote fan van de verschillende leuke printjes en die zijn toch een pak mooier dan de printjes op luiers ;) (pluspunt als je ze wilt zindelijk krijgen...) De broekjes vallen wel ruim, onze dochter van bijna 3 jaar draagt maat 2-3 jaar en ze vallen nog ruim.

Arnouk 13-07-2017
 4/5

Hele fijne oefenbroekjes! Al zou ik ze wel aanraden om ze in een later stadium van zindelijkheid te gebruiken, ze vangen enkele druppels op, maar niet zoveel als de oefenbroekjes van Totsbots. Wel zijn deze van Zoocchini een stuk dunner en lijken daardoor meer op een 'echte' onderbroek. Door de dieren op de 'billen' zijn deze wel echt populair bij m'n zoontje! Verder vallen de maten wel groot, mijn zoon van 2,5 draagt kledingmaat 98 maar heeft een kleine bouw en maat 2-3 jaar van Zoocchini valt wat ruim (hij past ze op zich prima maar ze kunnen denk ik zeker nog een jaar mee qua maat).

Hanneke 14-09-2016
 5/5

Super broekjes! Mijn dochter wil het liefst elke dag de olifant aan :-)
Hij houdt geen volledige plas, maar toch wel een paar flinke druppels. Het heeft me al heel wat natte spijkerbroeken/rokjes bespaard.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!